ICT Winterfair 2016 | NEW & NOW Business

De Fabrique Utrecht | Woensdag 14 december 2016

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen omtrent
NEW & NOW Business in 2017!

Na een succesvolle ICT SummerFair organiseert MxM BlueLine in samenwerking met Magenta Publishing de ICT WinterFair! Op woensdag 14 december is de Fabrique in Utrecht de locatie waar de Nederlandse Telecom, UC en ICT sector elkaar ontmoet in een sfeervolle en inspirerende omgeving. Naast kennisoverdracht en inspiratie in een korte plenaire opening en een aantal breakout sessies ligt de nadruk in dit event op netwerken. Het event wordt afgesloten met een uitgebreide Netwerkborrel.

website_banner


Drie werelden / Scope

Op de WinterFair komen de drie werelden samen die de Connected Digitale Werkplek mogelijk maken:
• Hardware: desktop phones, smartphones, tablets/hybrids, accessoires, headsets, routers, switches…
• Connectivity: breedband, voice, energie, siptrunks, soft pbx, VoIP
• Clouddiensten/applications: Clouddistribution, security, CRM, ERP, Mobile first app’s

Elk van deze wereld heeft een eigen ruimte waarbij alles volledig met elkaar in verbinding staat. Daarnaast zal er ook veel aandacht zijn voor IoT, smart offices en smart homes.De WinterFair is bedoeld voor:

• Value add telecom en ICT-resellers (MSP’s)
• Vendors en distri’s
• Telco’s, MVNO’s, ISP’s, ISV’s
• Retailer en e-tailers

De toegang, catering en parkeren van de ICT WinterFair is gratis. Er is volop gelegenheid tot netwerken, leren en geinspireerd worden op het gebied van Now & New Business!


Programma:

12.45 Ontvangst
13.30 Plenaire opening: Wat zijn de trends van 2017! Wat is hot in Now Business en wat is New Business!
14.30 Breakout sessies

 • Ruimte A | Dean One:

  Supersnel orders aanmaken bij een provider die samenwerkt!
  dean one is een snel groeiende provider, dankzij haar bestaande en nieuwe parners. Al de telecom- en internetdiensten op een overzichtelijke wijze aan te bieden, implementeren, beheren en factureren, ongeacht de complexiteit van de dienst!? Partner zijn van dean one betekent dat alles als ook een samenwerking met een provider die nooit je concurrent zal zijn. Leer in deze breakout alles over het partnership met dean one!

  Ruimte B | Weolcan:

  Van System naar Cloud Integrator: de toegevoegde waarde van Cloud Management Platform
  Van ICT resellers, SI’s en MSP’s wordt verwacht dat zij clouddiensten in hun portfolio opnemen. Met behulp van een Cloud Management Platform (CMP) kan een SI of MSP zich transformeren tot een Cloud Integrator. Weolcan presenteert tijdens deze Breakout haar visie op die nieuwe rol van Cloud Integrator en de functie van een CMP hierin. Tevens worden de uitkomsten van het onderzoek naar CMPs gepresenteerd. Wordt Cloud Integrator!

  Ruimte C | Copaco:

  Hoe Cloud Innovators onze manier van werken veranderen
  In deze sessie laat Copaco zien hoe er met “Cloud Innovators” als Microsoft en andere service providers wordt samengewerkt. Er wordt getoond hoe resellers hun klanten kunnen helpen aan een eenvoudigere, slimmere en mobielere manier van werken. Cloud services van verschillende aanbieders worden makkelijk gecombineerd tot een totaaloplossing. Een niet te missen kans voor business partners en service providers om kennis te maken met nieuwe oplossingen.

 • Ruimte A | Highside:

  SMS: Geld besparen voor je klanten: uitstekend verdienmodel voor resellers
  90% van alle SMS-berichten worden gelezen binnen 3 minuten en SMS-berichten hebben een openratio van 98%. Ontdek hoe jij en jouw klanten kunnen profiteren van deze indrukwekkende cijfers. Zie bijvoorbeeld hoe een tandartsenpraktijk € 1.800,- per maand bespaart met één simpel SMS’je. En natuurlijk, hoe jij als reseller hier aan kan verdienen.

  Ruimte B | Synnion / Total Gas & Power NL:

  Daarom gaat de Telecom reseller in 2017 energie aanbieden!
  Leer in 25 minuten de kernwaarden van de energiewereld te begrijpen. Realiseer en constateer waarom een Telecom reseller niet meer om advies en verkoop van energie heen kan in 2017! En zie dat hier goed € geld te verdienen is. Mis deze live-changing breakout niet! Als u het niet doet, dan doet een ander het wel…

  Ruimte C | BMxPad

  Mobiele, flexibele en veilige werkplek : het nieuwe werken in één device!
  Leer alles over het ultieme all-in-one device. DE BMxPad is vier computers in één (4in1) De basis is een TABLET met lntel CORE processor met SSD tot 512 GB, 4 USB slots en optioneel een interne 4G/LTE module. Keuze is er tussen 2 types toetsenbord : een click soft toetsenbord zoals in een hybride 2in1 en een click hard toetsenbord zoals in een LAPTOP. De BMxPad wordt uw meest verkochte working-device in 2017!

 • Ruimte A | Benemen:

  Waarom wachten? De digitale werkplek van morgen is er nu al!
  De Benemen Cloud oplossing integreert vaste en mobiele telefonie in een optimale integratie met Microsoft Office365 inclusief Skype for Business. Het vervangt de traditionele telefooncentrale, callcentersoftware en separate mobiele services binnen dit sterk groeiende SfB platform. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om hun klantenservice te verbeteren als ook concurrentievoordeel te halen.

  Ruimte B | Pridis:

  Meerdere telefonieplatformen en de integratie met ERP/CRM in één bedienpost.
  Telefonie staat in 2017 niet meer op zichzelf. De integratie met ERP en CRM moet nadrukkelijk gezocht worden. Mensen communiceren steeds meer ‘peer to peer’ en soms zijn er meerdere telefonieplatforms in gebruik door latency, overnames of overgangsperiodes. In deze breakout laat Pridis zien hoe de oplossing van dit alles samenkomt in één bedienpost. Leer hoe je als resellers orde brengt in de telecomsituatie van je klanten.

  Ruimte C | DSD Europe:

  Clouddienten bestellen, leveren en managen…dat kan nu dus heel makkelijk!
  IT resellers doen het allang, telecom resellers doen het nu en elke MSP-er kan er niet omheen: het leveren van clouddiensten aan de eindklant. Of het nu security software, managed service software of Office365: DSD Europe biedt het meest eenvoudige bestelplatform van Nederland: 24/7 en 365 dagen per jaar geopend met de beste voorwaarden en uitstekende verdienmodellen. Leer in deze breakout hoe makkelijk de cloud kan zijn.

 • Ruimte A | Infopact / Xelion:

  The next step: Organised communcations bereik je zo!
  Organisaties slimmer laten werken? Ontdek in 25 minuten alles over de meest complete telefonieoplossing van dit moment: de Xelion cloud telefooncentrale. Met de revolutionaire app altijd en overal bereikbaar. Xelion bestellen en beheren is nu nog makkelijker door de introductie van Infopact Prime: hét bestel- en beheerplatform voor Partners en klanten. Ervaar hoe uw organisatie maximaal kan profiteren van het snelst groeiende hosted telefonieplatform op het stabielste netwerk van Nederland!

  Ruimte B | Teleena:

  IoT….just do it!
  “Iedereen praat of The Internet of Things….maar wat is dit nu? Waarin verschilt dit met M2M communicatie? Wat zijn de belangrijkste barrières die overwonnen moeten worden om nu te starten. Wat kan Teleena daarin betekenen. Wat is de rol die weggelegd is voor het “kanaal” in deze IoT ontwikkeling? In zijn break-out zal IoT specialist Mourad Mouhouty aan de hand van een paar IoT Use cases al deze zaken behandelen. Voor resellers die nu op de IoT trein willen stappen een must bet here!

  Ruimte C | Voiceworks:

  Dit zijn de kansen die het nieuwe partnerprogramma van Voiceworks biedt
  Kom naar de presentatie van Voiceworks waar de CCO Terry Aurik uitlegt welke nieuwe kansen en mogelijkheden het partnerprogramma voor ICT resllers biedt. Voiceworks geeft een kijkje in de keuken en laat zien hoe partners ondersteuning geboden wordt op het gebied van techniek, marketing en sales. Zien en leren waarom bij Voiceworks de eindklanten echt van de partners zijn en blijven? Graag tot ziens in deze breakout!

 • Ruimte A | Siphon / Polycom:

  Hoe audio video en content sharing business helpen ontwikkelen!
  Hoe gaat unified collaboration van Polycom de ICT reseller en de eindklant helpen nog succesvoller te zijn? Hoe werkt Polycom samen met leveranciers van bekende platformen zoals Broadsoft en Microsoft SfB om de customer experience te maximaliseren? Ook zo benieuwd naar het antwoord op deze vraagstukken, kom dan zeker luisteren naar Sebastiaan Hoogstadt, sales director Benelux voor Polycom.

  Ruimte B | ZoomBIM

  WEM – Maatwerk webapplicaties, zonder programmeren
  Ons zelf ontwikkelde product WEM is een Rapid Application Modeling Platform as a Service (RAM PaaS). Binnen 25 minuten bouwen we maatwerk software from scratch, volledig functioneel en beschikbaar op ieder device. Zie voor uzelf dat een webap­plicatie ontwikkelen met WEM niet moelijker is dan het modelleren van een process flowchart.

  Ruimte C | SDC Group / Mikrotik:

  Routers hoge bandbreedte glasvezelverbindingen. Key-issue voor bedrijven: kans voor resellers!
  Met het leveren van hoge bandbreedte glasvezelverbindingen bij klanten zijn routers nodig met een hoge performance. De bandbreedte moet gemanaged worden voor VoIP verkeer, VPN verbindingen voor thuiswerkers, loadbalancing in drukke tijden, prioritering van applicaties en ga zo maar door.! SDC Group laat zien hoe de reseller zijn klant over de hele breedte kan helpen met het Mikrotik Routerboard portfolio!

17.15 Start Dean One Netwerkborrel
19.00 Einde event

De Netwerkborrel is de uitsmijter van het jaar 2016, met drankjes en fingerfoods!


Locatie:

De Fabrique, Utrecht | Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

 

De WinterFair 2016 wordt mogelijk gemaakt door:

Media partners van de WinterFair 2016 zijn:

Deel dit bericht
Share