Sparen bij meerdere distributeurs en fabrikanten met: MaxMiles!

In samenwerking met loyalty-specialist MaxMotiv lanceert BlueLine een uniek distri-overschrijdend spaarprogramma binnen de telecom- en it-branche. Vanaf vandaag krijgen resellers de mogelijkheid om Max Miles te sparen in ruil voor artikelen of belevenissen.

In deze editie van MSP24 Inside presenteert BlueLine een aantal producten die kunnen worden ingezet om new business te genereren. Vanzelfsprekend zijn er ook reguliere producten en diensten te bestellen waarop Max Miles worden aangeboden. Periodiek zullen er in het programma nieuwe actieproducten worden opgenomen. Zo kan een reseller snel sparen voor leuke uitjes met het personeel, het gezin of gebruiken als beloning voor een accountmanager of andere medewerker die het verdiend heeft. Max Miles is een doorlopend programma waarbij de gespaarde Max Miles minimaal twee jaar geldig blijven. Inwisselen kan dus net als bij Air Miles© any time!

Hoe werkt Max Miles

Bij een aantal producten in dit magazine staat aangegeven hoeveel Max Miles er te verdienen zijn. Soms zijn er extra actie-Miles te verdienen. Houdt hiervoor ook de MSP24 Inside nieuwsbrief en de website www.msp24.nl in de gaten. Bij elk product, dat in deze MSP24 Inside staat vermeld en onderdeel uitmaakt van de actieproducten in het Max Miles-spaarprogramma, staat vermeld hoeveel Max Miles je spaart bij de aanschaf ervan. De gespaarde Max Miles kunnen worden ingewisseld voor artikelen of belevenissen. Denk bijvoorbeeld aan een mid-week of weekend Landal Greenparks.

Het werkt eigenlijk heel simpel:

1.     Resellers (één reseller per postcodenummer) worden door Blueline uitgenodigd voor deelname.
2.     Bij de betreffende distributeur aangeschafte actieproducten leveren automatisch Max Miles op.
3.    Het Max Miles saldo wordt frequent geactualiseerd in uw persoonlijke omgeving op www.maxmiles.nl (inloggen).
4.     De deelnemende reseller heeft zelf toegang tot zijn actuele Max Miles-saldo en de inwisselmogelijkheden.
5.    Resellers kunnen zelf op de site hun Max Miles saldo inwisselen. Vouchers / actie codes worden dan z.s.m. toegestuurd.

Partners Max Miles

Binnenkort vind je hier meer informatie over deelnemende partners, de speciale acties en het totale aanbod van producten en activiteiten van het Max Miles-spaarprogramma.

Deel dit bericht
FacebookTwitterLinkedInGoogle+Delen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie